CKE’s Werelddag – Muziek uit alle windstreken

Op zaterdag 13 april vindt in het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE) de jaarlijkse Werelddag plaats, een afwisselend muzikaal programma voor alle leeftijden waarin we met muziek- en dansoptredens een reis om de wereld maken: CKE-orkest De Toenagers, tangodans, balkanorkest, wereldmuziek, Griekse zang, oriëntaalse muziek, Cracovia, trekharmonica en blokfluitensemble Windkracht 4.

Het Wereldmuziekorkest o.l.v. Karin Geelen verzorgt traditiegetrouw de afsluiting van het programma. In dit gelegenheidsorkest kun jij ook meespelen! Aanmelden kan door een mail te sturen aan karin.geelen@cke.nl. Vermeld in de mail jouw instrument en toonsoort en het aantal jaren speelervaring. Na aanmelding stuurt Karin je digitaal de muziekpartijen toe.

De Werelddag start om 11.00 uur in de concertzaal van het CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. De repetitie van het Wereldmuziekorkest is van 09.30 tot 10.30 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro plus 1 euro servicekosten. Kaartjes zijn te bestellen via cke.nl/tickets.

Comments are closed.